Η Εταιρεία μας
Καφές Τσιχλάκη
Ξετυλίγοντας την ιστορία του Καφέ Τσιχλάκη, βρίσκουμε την αρχή της το 1935, την εποχή που ο Δημήτρης Τσιχλάκης δημιουργεί το πρώτο κατάστημα πώλησης στο κέντρο του Ηρακλείου. Μερακλής και λάτρης του καλού ελληνικού καφέ, ξεκινά την εισαγωγή, επεξεργασία και τυποποίηση του με την επωνυμία καφές Τσιχλάκη. Σύντομα ο καφές αποκτά την φήμη του «ανώτερος όλων» αφού οι ποικιλίες και τα χαρμάνια που χρησιμοποιεί εντυπωσιάζουν τους καταναλωτές.

Τα παιδιά του, Νίκος και Μιχάλης συνεχίζουν με το ίδιο μεράκι και επεκτείνουν τις εμπορικές τους δραστηριότητες σε όλο το νησί. Ο καφές Τσιχλάκη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία! Απο τo 2006, ο Δημήτρης Τσιχλάκης εγγονός του ιδρυτή της εταιρίας, συνεχίζει την παράδοση στους ποιοτικους καφέδες. Το 2011 το καφεκοπτειο Τσιχλακη επιστρεφει στο ιδιο σημειο της αγορας,εκει δηλαδη που βρισκοταν για δεκαετιες ολοκληρες. Δεν ειναι τυχαιο τελικα πως η ιστορια επαναλαμβανεται!
Εικονα - Profile
Η εταιρία παρουσιάζει αξιόλογη δραστηριότητα στον νησί της Κρήτης, γεγονός που την τοποθετεί σταθερά στις πρώτες προτιμήσεις των καταναλωτών, καταβάλλωντας συνεχείς προσπάθειες για την ικανοποίηση των αναγκών αλλά και των απαιτήσεων τους. Η έμφαση αυτή στον πελάτη ενσαρκώνεται στο όραμα της εταιρίας που τονίζει ότι πρέπει "να είμαστε η πρώτη επιλογή του πελάτη, με ανθρώπινο πρόσωπο και σεβασμό στις διατροφικές του αξίες.
Ο Δημήτρης Τσιχλάκης
Ο Δημήτρης Τσιχλάκης
Γενικός διευθυντής και CEO της εταιρείας
Ο Δημήτρης Μ. Τσιχλάκης γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο Κρητης. Σπούδασε στην Μ. Βρετανία Διοίκηση Επιχειρήσεων (BABS) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με δυο μεταπτυχιακούς τίτλους (ΜΒΑ και ΜSc) σε θέματα marketing και επικοινωνίας. Διατέλεσε στέλεχος σε μεγάλες επιχειρήσεις (TUI, Axon Airlines, Boutari Wines) πριν ασχοληθει με τις οικογενειακές επιχειρήσεις. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.