Καλώς Ήρθατε !


Τσιχλάκη Καφές.... ξαναγεγεννιέται στο Ηράκλειο της Κρήτης και κατοικεί σε όλους τους νομούς του νησιού αρμενίζοντας πότε το Κρητικό και πότε το Λυβικό πέλαγος. Αγαπά κυριώς τα πρωινά, τις νόστιμες γεύσεις μα κυρίως την καλή παρέα σε ένα σπίτι ή σε ενα καφενέ.. Εμπνέεται από τα έργα των ανθρώπων, τους καρπούς της γης, το φως, το κύμα, το μελτέμι, τις αλκυονίδες μέρες, τη μυροβόλο άνοιξη, τα ζεστά καλοκαίρια....

Είμαστε άνθρωποι νέοι με κέφι και μεράκι για το προιον μας και πιστεύουμε ότι μόνο η παραγωγή μπορεί να συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη της χώρας και του τόπου μας. Έτσι, συγκεντρώσαμε τις δυνάμεις μας σ’ένα προϊόν που μας εμπνέει! Με κριτήριο την ποιότητα, την παράδοση, τη ζεστασιά και την επιμονή προσδοκούμε να μπουμε στο σπίτι καθε κρητικής οικογένειας και να προσφερουμε γευση, άρωμα και αγάπη!


Είμαστε μια εταιρεία δυναμική και αναπτυσσόμενη στο χώρο του καφέ και των συναφών ροφημάτων απευθυνόμενη στην καφετέρια, το καφενείο, τον ιδιώτη, το ξενοδοχείο αλλά και τις επιχειρήσεις που θέλουν να παρέχουν καφέ ή άλλα ροφήματα στους συνεργάτες και επισκέπτες τους. Δραστηριοποιούμαστε στην αγορά του καφέ με εφαλτήριο μας, τη Coffee Republic, τη Mokasirs και τη Miko, εταιρίες που αντιπροσωπεύουμε στο νησί μας με υπερηφάνεια. 'Ολα τα προϊόντα μας (παραγωγικά και μη) είναι υψηλής ποιότητας που απευθύνονται στους τομείς HORECA & RETAIL.


Coffee Republic
Coffee Republic
Η Coffee Republic εδώ και χρόνια εξιδικευεται στην φιλοσοφία των speciality καφέδων. Speciality είναι ο καφές εκλεκτής ποιότητας που προέρχεται από εξαιρετικούς κόκκους, που μεγαλώνουν αποκλειστικά σε ιδανικές συνθήκες κλιματολογικής καλλιέργειας και προσφέρουν χαρακτηριστικές γεύσεις εξαιτίας των μοναδικών χαρακτηριστικών του εδάφους που καλλιεργούνται.
Αποκλειστικότητα για Κρήτη
Miko
Miko
Η Miko International έγινε γνωστή από την παραγωγή εκλεκτών καφέδων φίλτρου. Στη συνέχεια ανέπτυξε κωδικούς και σε άλλες κατηγορίες όπως ο espresso.
Αποκλειστικότητα για Κρήτη
Mokasirs
Mokasirs
Μια κλασσικη Ιταλική φίρμα στους καφέδες, μας εμπιστεύθηκε τα προϊόντα της.
Αποκλειστικότητα για την Ανατολική Κρήτη